top of page
Oktoberfest Essen (zondag)
Oktoberfest Essen (zondag)

So., 16. Okt.

|

Heuvelhal Essen

Oktoberfest Essen (zondag)

De zondagmiddag van het Oktoberfest in Essen, een gezellige middag vol blaasmuziek uit binnen en buitenland. Op het programma staan de Wiellander Muzikanten uit Elshout (NL), Blaskapelle Montana uit Duitsland, en blaaskapel Judaska uit Venlo (NL).

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

16. Okt. 2022, 12:00

Heuvelhal Essen, Kapelstraat 7, 2910 Essen, België

Over het evenement

De derde dag van het Oktoberfest in Essen. Een gezellige middag met mooie blaasmuziek, gebracht door een prachtige selectie aan blaaskapellen uit Nederland en Duitsland.

De Montana Blaskapelle is geen onbekende voor de Essenaren. Deze kapel heeft in 2015 ook al eens de tent op zijn kop gezet in de Heuvelhal in Essen. Montana is een blaaskapel met muzikanten uit een grote regio in Zuid Duitsland. Zij brengen een diversiteit aan walsen en polka's uit hun geliefde Heimat, met als grote voorbeeld uiteraard Ernst Mosch.

De Wiellandermuzikanten is een muzikaal  gezelschap dat  met veel plezier op een kwalitatief hoogwaardige wijze  de Egerländer Muziek ten gehore brengt. De Wiellandermuzikanten hebben hun “roots” in Elshout (N.Br.). De vereniging heeft 19 muzikanten, en een zang-duo.  De muzikale leiding is in handen  van Henri Coppens.

Blaaskapel Judaska bestaat uit ervaren  amateur muzikanten en is door de jaren heen uitgegroeid is tot een vooraanstaande kapel, die in binnen- en  buitenland zijn sporen reeds verdiend heeft.  Het repertoire van Judaska  bestaat uit een zeer breed scala, o. a uit Tsjechische, Böhmische  en  amusementsmuziek. Zij schrikken ook niet terug om een Dixieland nummer  ten gehore te brengen en staan garant voor een goed stuk muziek,  gebracht op Judaskaanse wijze. Zij doen dit met veel plezier, maar  vooral met grote passie voor de blaasmuziek. 

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kan u ons telefonisch bereiken op +32 488 467 977

Kaartjes aan de kassa zijn ook verkrijgbaar op de avond zelf aan €5,-/ticket

Kinderen tot 15 jaar hebben deze middag gratis toegang.

Tickets

  • Zondag 16 oktober 2022

    Inkom ticket voorverkoop voor zondagmiddag 16 oktober 2022 voor het Oktoberfest in Essen. Kinderen tot 15 jaar mogen deze middag gratis naar binnen.

    5,00 €
    Verkauf beendet

Gesamtsumme

0,00 €

Deel dit evenement

bottom of page